


Információk, érdekességek
Medvehagymás csirkecsíkok - tavaszi finomság!
2013. május 05.
Tavasszal kihagyhatatlan a fokhagymára emlékeztető illatú medvehagyma, mindenben megállja a helyét! Most egy isteni csirkés ételt készíthetsz vele!
Medvehagymás csirkecsíkok - tavaszi finomság
Hozzávalók: 30 dkg csirkemellfilé, 1 csokor medvehagyma, 3 ek. olivaolaj, só, bors, 1 dl tejszín, 1 ek.rizsliszt vagy étkezési keményítő
Így őrizhető meg a vitalitás fogyás mellett
2013. április 29.
Megtisztítani a szervezetet akkor is, amikor az előételtől a desszertig elfogyasztunk egy komplett menüt – feltöltődni energiával, és máskor sem „éhezni”... Ezzel a kihívással nézhetünk szembe, és meg is birózhatunknk vele, ha megfogadjuk az alábbi táplálkozási tanácsokat. A fő „recept”: a kiegyensúlyozott étrend, melyben dominálnak a gondosan válogatott, lehetőleg „háztáji”, vagy bio-zöldségek és gyümölcsök, a korszerű összetevők. Ez utóbbi azt jelenti, hogy a legfontosabb tápanyagokat nem szabad elhanyagolnunk a napi étkezés során, akkor sem, ha fogyni, vagy méregteleníteni akarunk. És segítsük elő a vitalitást, az életerőt olyan táplálékokkal, melyek energiát adnak.
A helytelen fogyókúra vérzékenységet is okozhat?
2013. április 28.
érzékenység köznapi vélekedés szerint csak férfiakat érinthet, és genetikai okai vannak. Ezzel szemben számos esetben tapasztalunk fokozott vérzést, erős menstruációs vérzést, sérülés esetén nehezebb vérzéscsillapítást, melynek halálos formája lehet a gyomorból, bélrendszerből eredő elállíthatatlan vérzés. Sokszor olyan banális háttér miatt, mint fogyókúra.
A hétköznapok fokozott vérzékenységének kialakulásáról, hátteréről Dr. Szélessy Zsuzsanna a Trombózisközpont hematológus szakorvosa beszélt.
Medvehagymás csirkecsíkok - tavaszi finomság!
2013. április 21.
Tavasszal kihagyhatatlan a fokhagymára emlékeztető illatú medvehagyma, mindenben megállja a helyét!Most egy isteni csirkét ételt készíthetsz vele!
Medvehagymás csirkecsíkok - tavaszi finomság
Hozzávalók: 30 dkg csirkemellfilé, 1 csokor medvehagyma, 3 ek. olivaolaj, só, bors, 1 dl tejszín, 1 ek.rizsliszt vagy étkezési keményítő
Medvehagymás-fetás pogácsa
2013. április 20.
Medvehagymás-fetás pogácsa
Hozzávalók: 50 dkg liszt, 1 tk. só, 1 ek. tejföl, 15 dkg fetasajt, 20 dkg vaj vagy margarin, 1 csokor apróra vágott medvehagyma, 2,5 dkg élesztő, 1 tk. cukor, 1 dl tej vagy víz, a kenéshez egy tojás, szezámmag
További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...220221222...300